Sisteme de cofrare | Calitate Italiana | Materiale de constructii
Sisteme de cofrare | Calitate Italiana | Materiale de constructii
APLICATII IN PRACTICA ALE SISTEMULUI ELEVETOR Descarca film de prezentare de la rubrica DOWNLOAD (din josul paginii): elevetor.swf  
ELEVETOR® - Sistem modular de ventilatie si elevatie de la 70 la 200 cm ELEVETOR® este un sistem de ultimă generaţie de module confecţionate dintr-un plastic cu o compoziţie specială, cu o înălţime de 15 cm şi suporţi care permit montarea a 4 elemente tubulare cu diametrul de 125 mm.

Se pot realiza înălţimi variabile de la 70 cm până la o înălţime maximă de 2 m, cu ajutorul unui grătar ELEVETOR® de dimensiuni 58x58 cm, care face parte din acest sistem modular.
Caracteristici si utilizare 
- posibilitatea realizării de module de înălţimi diferite
- sistemul modular permite mişcarea muncitorilor deasupra pentru continuarea lucrărilor
- are o mare capacitate portantă
- se pot monta şi pe terenuri care nu au o pregătire specială executată
Sistemul ELEVETOR® - Avantaje si caracteristici
ELEVETOR® este un sistem de ultimă generaţie, cu dimensiuni de 58x58/H15 cm, indicat pentru realizarea pardoselilor civile şi industriale – care creează un gol sanitar care permite trecerea diferitelor instalaţii- sanitare, electrice ş.a., precum şi o reducere substanţială de consumuri de beton şi timp de execuţie.

Consumul de beton este aprox.0,030 m3/m2 la nivelul de sus, iar necesarul de beton pt.umplerea coloanelor este de 0,037 m3/m2 la m.l. de înălţime.
Recomandari generale pentru folosire sistemului ELEVETOR®
- Nivelul de pornire: se realizează o bază cu beton sărac nivelată, după care se alege înălţimea convenabilă a sistemului ELEVETOR®.
- Montarea sistemului: pentru realizarea sistemului modular dorit, se folosesc componentele modulare din polipropilenă cu dimensiuni 58x58/H15 cm, care se montează pe tuburi de PVC cu diametrul de 125 mm, cu o lungime stabilită în funcţie de înălţimea dorită, fixaţi pe grătarele ELEVETOR®, montaţi direct pe stratul de bază.
- Turnarea placii: deasupra sistemului modular astfel realizat, se pune o plasă metalică sudată cu ochiuri, pătrate şi diametrul dorit după care se toarnă betonul conform fişei tehnice specificate în prezenta.
Baza sistemului modular - Avantaje si caracteristici 
Baza sistemului ELEVETOR® este din elemente realizate din polipropilenă; garantează o montare rapidă, precisă şi simplă cu ajutorul grătarului ELEVETOR® şi a tuburilor în PVC, care susţin sistemul modular, în poziţie perfect verticală.

Sistem rapid si simplu
TABELA ORIENTATIVA DE NECESAR MATERIALE
TABEL CU INCARCATURA PE MODUL ELEVETOR -H=120cm
TABEL CU PARAMETRII ELEVETOR H=15 cm
 EXEMPLU DE CALCUL PT.REALIZAREA UNUI MODUL CU ÎNĂLŢIMEA DE 2 m
Componente necesare: grătar Elevetor + tub PVC- Ř125 cu L=182,5 cm + Elevetor H15
ANTECALCULAŢIE PE CONSUM
[ 0,037 m3 (consum beton/m.l. de înălţime) X 1,85 (înălţimea tuburilor + grătarul)] + 0,030 m3/m2 (consumul de beton pt.aducere la nivel la Elevetor H15) = 0,098 m3/m2

Contact

Depozit + Fabrica
SC Calitate Italiana SRL
Str. Viorelelor nr.5A
Bod Colonie, Brasov

tel/fax: 0268 283 642
mobil: 0728 165 710, 0728 165 709
email: contact@sistemedecofrare.ro

©2007 calitate italiana srl | web design romania