Sisteme de cofrare | Calitate Italiana | Materiale de constructii
Sisteme de cofrare | Calitate Italiana | Materiale de constructii
 APLICATII IN PRACTICA ALE SISTEMULUI GEOSKY
Descarca film de prezentare de la rubrica DOWNLOAD: geosky2007.swf
GEOSKY® - Sistem de cofrare plansee cu decofrare anticipataGeosky este un sistem special folosit la cofrarea planşeelor. Datorită compoziţiei din elemente caracteristice cu o structură deosebită, există posibilitatea de a se cofra şi decofra suprafeţele necesare într-un timp extrem de scurt. Are în compoziţie panouri Geopanel de 121x60,5 cm având o greutate maximă de 11 kg/buc., precum şi 3 tipuri de pene din plastic ce se poziţionează deasupra grinzilor clasice din lemn stratificat H 20, permiţând decofrarea anticipată. GEOSKY® este ideal pentru realizarea oricărui tip de planşeu, bidirecţional, masiv sau uşor.
  Avantajele sistemului GEOSKY®
Cofrarea 

TEHNOLOGIA GEOSKY® este un sistem inovator care asociază proprietăţile optime de rezistenţă şi greutate redusă ale plasticului special din care este confecţionat, respectând exigenţele oricărui tip de construcţie. 

DECOFRAREA ANTICIPATĂ GEOSKY® permite decofrarea chiar după o zi de la turnare, în funcţie de grosimea planşeului, calitatea betonului, factorii climatici favorabili, datorită sistemului de îmbinare. 

RAPIDITATE ÎN COFRARE-DECOFRARE datorită simplităţii sistemului, cofrarea şi decofrarea este foarte rapidă, ştiut fiind faptul că elementele sistemului sunt foarte uşoare. Aceste calităţi permit o economisire mare de timp de lucru.

RAPIDITATE ÎN CURĂŢAREA SISTEMULUI betonul nu aderă la suprafaţa acestor tipuri de cofraje. Datorită acestui fapt, decofrarea este rapidă şi uşor de executat, nemaifiind necesar uzul de produşi tip decofrol. Suprafeţele cofrajelor rămân curate, fiind necesară doar simpla spălare cu jet de apă.
Decofrare anticipata
INTERSCHIMBABILITATE Sistemul GEOSKY® nu necestită folosirea de panouri speciale pentru planşee, ci se folosesc aceleaşi tipuri de panouri (Geopanel) care se folosesc şi la cofrarea diferitelor tipuri de ziduri sau fundaţii.

UŞURINŢĂ ÎN MANIPULAREA MANUALĂ Datorită faptului că elementele componente ale sistemului GEOSKY® sunt confecţionate dintr-un plastic special, greutatea acestora este de maxim 11 kg/component. 

LOGISTICĂ Sistemul GEOSKY® permite reducerea la maxim faţă de sistemele obişnuite a materialelor necesare la executarea cofrării produselor de diverse mărimi. 

DOMENII DE UTILIZARE Sistemul GEOSKY® este special conceput pentru realizarea planşeelor de diverse grosimi şi suprafeţe la clădiri, pentru folosinţă privată comercială, industrială, silozuri industriale, clădiri rezidenţiale.
GEOSKY® – Sistem modular de cofrare pt. plansee cu decofrare anticipata
GEOSKY - COMPOZITIA SISTEMULUI PE ELEMENTE SI ACCESORII
GEOPANEL® - Cofraje modulare pt. fundatii, ziduri si coloane GEOPANEL® este un sistem modular din plastic special ce se foloseşte la cofrarea fundaţiilor, zidurilor, coloanelor ş.a. din beton. Faţă de cofrajele clasice din lemn sau metal, acest sistem are avantajul că este mai economic, mai uşor, mai rapid de montat. Sistemul este compus din panouri de mărimi diverse, montarea între acestea făcându-se cu ajutorul unor mânere de fixare rapidă.

Sistemul permite realizarea diverselor combinaţii solicitate ca formă, precum şi a structurilor de grosime de la 20 la 40cm şi a colţurilor interioare şi exterioare.
GEOSKY® - Sisteme de cofraje din plastic, special utilizate la cofrarea planseelor de diverse marimi si dimensiuni cu decofrare anticipata

Contact

Depozit + Fabrica
SC Calitate Italiana SRL
Str. Viorelelor nr.5A
Bod Colonie, Brasov

tel/fax: 0268 283 642
mobil: 0728 165 710, 0728 165 709
email: contact@sistemedecofrare.ro

©2007 calitate italiana srl | web design romania