Sisteme de cofrare | Calitate Italiana | Materiale de constructii
Sisteme de cofrare | Calitate Italiana | Materiale de constructii
APLICATII IN PRACTICA ALE SISTEMULUI GEOPANEL Descarca film de prezentare de la rubrica DOWNLOAD (din josul paginii): geopanel.swf 
Geopanel - sisteme de cofrare pentru fundatii, ziduri, coloane GEOPANEL® este un sistem de cofraje modulare confecţionate dintr-un plastic special, care se folosesc la cofrarea fundaţiilor, zidurilor şi coloanelor din beton. Īn comparaţie cu alte cofraje clasice din lemn sau metal, sistemul modular GEOPANEL® este mult mai uşor, foarte manevrabil, economic şi rapid de montat.

Sistemul GEOPANEL® este compus din panouri de diferite dimensiuni care se montează cu ajutorul mānerelor de fixare rapidă. Acest sistem modular oferă posibilitatea cofrării īntr-o gamă largă de combinaţii şi se pot realiza structuri şi planşee de grosimi variabile, de la 20, 25, 30, 35, 40 cm etc. ajungādu-se la dimensiunile executate cu panouri metalice, precum şi colţuri interne sau externe, cu ajutorul elementelor speciale.
 Avantajele sistemului GEOPANEL®
1. Cofrare rapida
Panoul GEOPANEL® cāntăreşte doar 11 kg, putānd fi montat doar de o singură persoană, fiind foarte simplu de montat, cu ajutorul mānerelor de fixare care printr-o simplă rotire īn 90 de grade asigură o īmbinare perfectă īntre panouri. Pentru panourile GEOPANEL® nu este necesară folosirea soluţiilor tip Decofrol şi nici alte tratamente speciale faţă de prima turnare.

2. Montaj rapid
Datorită conformaţiei externe a panoului, care are traverse de rezistenţă, fixarea cofrajelor īn plan vertical cu ajutorul popilor metalici, este foarte sigură şi precisă. Panourile sunt prevăzute cu găuri care permit montarea de bare filetate şi distanţiatori tubulari de plastic- ca şi la alte sisteme clasice. 

3. Decofrare
Betonul nu aderă la suprafaţa panoului, decofrarea fiind rapidă şi foarte uşoară, iar curăţirea lor se face doar cu jet de apă. 

4. Pastrare si depozitare
Nu necesită condiţii speciale de păstrare, putānd fi depozitat chiar şi īn spaţii umede. 

5. Sistem modular
Toate elementele cu o īnălţime standard de 60,5 cm şi lungimi variabile de la 25, 30, 40, 121 cm, nefiind necesare tăieri sau adaptări, utilizāndu-se la cofrare doar elementele modulare necesare. 

6. Manipulare usoara 
Aceste sisteme modulare, datorită faptului că sunt uşoare, nu necesită macara sau alte mijloace pt. ridicare, demontarea făcāndu-se rapid datorită mānerelor de fixare. 

7. Reutilizare
Cofrajele GEOPANEL® sunt economice, nu necesită o īntreţinere aparte faţă de alte tipuri clasice de cofraje, iar dacă este respectată corecta utilizare şi curăţire a acestora, este posibilă reutilizarea lor de 100 de ori. 

8. Rezultatul dupa cofrare
Suprafeţele turnate īn sistemul GEOPANEL® pot fi lăsate netencuite şi nu necesită alte lucrări suplimentare īn plus.
Geopanel plansee Sistemul GEOPANEL® se poate folosi şi la cofrarea planşeelor, cu o grosime de pānă la 40 cm, montarea fiind foarte uşoară şi rapidă, reducānd foarte mult timpul de execuţie şi materiale auxiliare utilizate (ex. material lemnos)
GEOPANEL - COMPOZITIA SISTEMULUI PE ELEMENTE SI ACCESORII
EXEMPLE GEOPANEL- COLTURI COLT
EXEMPLE GEOPANEL - COFRARE IN T COFRARE IN T
EXEMPLE GEOPANEL - COFRARE IN CRUCE COFRARE IN CRUCE

Contact

Depozit + Fabrica
SC Calitate Italiana SRL
Str. Viorelelor nr.5A
Bod Colonie, Brasov

tel/fax: 0268 283 642
mobil: 0728 165 710, 0728 165 709
email: contact@sistemedecofrare.ro

©2007 calitate italiana srl | web design romania